Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PICaROUND színező - tigris

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)

Mi a PICaROUND?

Egy különleges színező. Ha ajándéknak szánjuk: iparművészeti igényű egyedi ajándéktárgy, ha önmagunknak: kreatív és meditatív élményt nyújtó varázslat. Kreatív meglepetés kedves ismerőseinknek, vagy rejtélyes ajándék saját magunk részére.

Meglepetés védelem!

A hátsó borító külsején a színező kitöltés (kiszínezés) utáni állapota látható – ezt oda sem nézve takarjuk le, vagy távolítsuk el, ha meglepetésnek szánjuk az eredményt.

Cikkszám: PIC-002
Elérhetőség: RAKTÁRON
Menny.:db

Ingyenes szállítás már 6000 Ft feletti rendelés esetén

 INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 6000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN!

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:

Vegyük kezünkbe a régi (bakelit) nagylemez méretű és ezekre emlékeztető, igényes borítót. Első oldalán kis indexképek szemléltetik a használat módját, vagyis azt, hogy hogyan kezdjünk hozzá a színezéshez. Ugyanis a vékony vonalak közötti sávot csak színezni kell. Egyetlen színnel, körbe-körbe.

Legalkalmasabb eszköz a színezéshez a vékony filctoll, a tűfilc, az ecsetfilc. Sötét színt válasszunk, a később tapasztalható optikai illúzió erősebb érvényesüléséhez. A színezést kívülről kezdve, a kör közepe felé haladva végezzük, a két vonal közötti fehér sávot minél pontosabban kitöltve. Ilyen módon a kép részletei csak lassan válnak kivehetővé és türelmes munkálkodásunk eredménye néhány lépés távolságból fog valóságosan kirajzolódni szemünk előtt.

Nincs okunk elkeseredni, ha kezünk nem olyan biztos és kifutunk a vonalak közül: a kiszínezett kép távolról nézve úgy is tökéletes lesz.

Adagolási javaslat:

Mielőtt másokat megajándékoznánk vele, próbáljuk ki mi magunk is: éljük át egyszer – vagy többször – (vigyázat, rá lehet szokni!) – a PICaROUND színező nyújtotta élményt.

Találjuk meg benne a kreatív szórakozást, kikapcsolódást, áthangolódást, ráhangolódást belső világunkra. Egy titokzatos mandalát tartunk a kezünkben, melynek elkészítési folyamata is egyfajta meditatív szertartás.

Mellékhatások:

Digitális detox! Végre nem a számítógép mellett ülsz órákat. Kezed dolgozik, gondolataid szabadon szárnyalhatnak és magad is elcsodálkozol, ha messziről megnézed, hogy mit alkottál. Kapcsold ki magadat a világ körforgásából néhány órára.

PICaROUND!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés